Asistare.

Observare.

Imortalizare.

Înrămare.

Beneficiar

– (Proiect personal)

Servus! și… bine ați venit! (din nou)

Dacă deja vă este dor de acele momente și doriți să vi le reamintiți și să puneți în ramă unele dintre cele mai bune momente ale congresului, și nu numai, vă aflați în locul potrivit. Aceasta este a doua parte a surprizei ce vine împreună cu rama magnetică sau semnul de carte pe care probabil le-ați primit. Puteți să descărcați, să imprimați sau să partajați fotografiile, dar vom aprecia dacă nu le decupați și nu ștergeți părți din ele.

*Scopul acestor galerii este de a reaminti și de a pune în ramă unele momente, doar pentru uz personal. Nu este permisă utilizarea lor cu alte scopuri. Sperăm că veți înțelege acest lucru și apreciem colaborarea voastră.  (Rom. 12:10b) Aceasta nu este pagina oficiala, e parte componentă a unui cadou făcut tuturor delegaților și fraților care au participat la congres. Pentru mai multe informații, dacă aveți întrebări sau sugestii, vă rugăm să ne contactați. De asemenea, dacă doriți să ținem legătura puteți să mă contactați personal.
Și nu în ultimul rând, am dori să le mulțumim fraților care au colaborat ajutându-ne să facem posibil acest cadou însoțit de surpriză.

Poți să descarci toate pozele aferente zilei #1 de aici -> | Descarcă |

Poți să descarci toate pozele aferente zilei #2 de aici -> | Descarcă |

Poți să descarci toate pozele aferente zilei #3 de aici -> | Descarcă |

Rezultatul Proiectului

„Din culise”

Un proiect de anvergură, implicând colaborarea a mai multor voluntari, printre care fotografi și pasionați de fotografie. Ideea a început odată cu dorința de a face un cadou unic participanților la Congresul Special al Martorilor lui Iehova din 2017, care a avut loc în Cluj-Napoca, România. Datorită faptului că o parte din participanți au constituit-o delegații veniți din alte tări, ne-am gândit să le facem un cadou de durată. Acest cadou a cuprins o ramă magnetică cu tematica congresului, un semn de carte, dar și galeria cu unele din momentele petrecute împreună.

Rezultate

Bucuria participanților care continuă să-și amintească cu plăcere acele momente și aprecierea pentru acest cadou, chiar și după mulți ani, nu se poate descrie prin cuvinte. E un sentiment unic care ne dă imboldul de a continua să ne implicăm în astfel de proiecte și ne îndeamnă să ne concentrăm în continuare spre a participa și a consolida bucuria altora.