Skip to main content

Hai să lucrăm împreună

Ai întrebări, propuneri sau dorești să stabilim o întâlnire? Nu ezita să ne contactezi. Fie că este vorba de o pagină web, design, fotografie de produs sau creare de conținut, te invităm la o discuție pentru a găsi cea mai buna metodă de a le „pune în ramă”.
O să încercăm să răspundem în cel mai scurt timp posibil.

  *Câmpuri obligatorii

  În urma colaborării cu Frameit am apreciat în mod deosebit proptitudinea şi modul profesional de a organiza lucrurile. Site-ul arată exact așa cum mi-am dorit datorită profesionalismului de care a dat dovadă. Recomand Frameit pentru o colaborare de 5 stele!

  Claudiu B.Administrator, Colțul de Make-up

  Cristi este genul acela de profesionist pe mâna căruia înțelegi rapid că e bine sa te lași. De ce? Simplu: are idei mai bune, mai originale, mai frumoase. Nouă ne-a făcut o siglă de mare efect, cu care ne mândrim în lumea sportului. Îl recomand chiar și celui mai pretențios client.

  Marius P.ACS Heniu Prundu Bargaului

  Un colaborator de încredere cu o echipă dinamică, muncitoare, proactivă, care a dezvoltat în timp mult profesionalism. Oamenii sunt cheia unei afaceri de succes iar ei au demonstrat prin capacitatea de a întelege nevoile și obiectivele noastre, că au soluții utile, eficiente, pentru a ne ajuta să dezvoltăm un business de success. Apelați fără ezitare la serviciile lor.

  Petronel P.Co-Administrator, Colțul de Make-up

  Colaborarea noastră cu cei de la Frameit este una perfectă! Pot spune, oamenii potriviți la locul potrivit! Responsabili, cu atenție la detalii, au reușit sa satisfacă toate detaliile site-ului nostru. Pentru asta le mulțumesc și îi recomand cu mare drag. Profesionalismul este marele lor atuu, cei mai buni dintre cei mai buni. Vă multumesc pentru această frumoasă coloaborare!

  Alexandra G.Administrator, Euforia

  Se pare că ești offline, trebuie să verifici conexiunea la internet.