Skip to main content

A face lucrurile bine este mai important decât doar a le face.

Cristian D. GînjDIRECTOR GENERAL

Despre firmă

Deși scopul nostru e de a „înrăma” proiectele tale, de a le realiza, de a le evidenția și de a găsi latura lor practică, aceasta nu se poate realiza fără temeiul legal aferent. Mai jos vei găsi datele noastre de funcționare ca și societate comercială, cât și unele detalii care te pot ajuta în colaborarea cu noi.

SC Digital Art Masters SRL
CUI 45470177, J6/37/2022
Str. Scurtă, nr. 10
Bistrița, jud. Bistrița-Năsăud, RO
ING BANK
RO85 INGB 0000 9999 1211 7785 (RON)

Echipa FRAMEIT

Echipei Frameit ne plac provocările creative și faptul de a-i inspira pe alții. De asemenea, faptul de a „pune în ramă” atât emoții, idei, proiecte, amintiri și dorințele clienților și colaboratorilor noștrii, ne ajută să progresăm. Iar acest lucru se poate observa în decursul timpului și colaborarea tot mai strânsă cu partenerii actuali cât și deschiderea multor oportunități de colaborare.

Echipa noastră este dinamică, fiind alcătuită din profesioniști în ‘arta digitală’ care, în funcție de proiect, pot lucra de la distanță. Aceștia se ocupă de design web, optimizare SEO, promovare în mediul digital, administrarea paginilor create sau chiar și a paginilor deja existente, de asemenea ne ocupăm de mai multe genuri de fotografie, design grafic, consultanță și lista poate continua.

Pentru că ne plac provocările și inovațiile, dar și pentru ați oferi sprijin în situații delicate, o parte din echipa noastră s-a specializat pe sisteme de supraveghere, interfoane și videointerfoane, rețele de calculatoare și cablare structurată, automatizări diverse, control acces, sisteme de alarmă și întreținerea echipamentelor IT.

De-a lungul timpului, prin intermediul proiectelor și fiecare dintre provocări am dobândit o vastă experiență în a oferii serviciile cele mai potrivite nevoilor tale. Calitatea rezultatului final nu este opțională, ci obligatorie! Iar pentru asta ne place să ținem pasul cu tehnologia, astfel aparatura noastră este de ultimă generație și de cea mai bună calitate. De asemenea, avem oferte variate și suntem deschiși la noi oportunități și provocări.

Denumirea

Provenind din engleză, denumirea ‘Frameit’ este compusă din cuvintele Frame și it, acestea însemnând „înrămeaza-l” sau „pune-l în ramă”. Acesta este și scopul nostru, să punem în ramă, să evidențiem cât mai bine proiectele și dorințele tale.

Ne pricepem la

Se pare că ești offline, trebuie să verifici conexiunea la internet.