A face lucrurile bine este mai important decât doar a le face.

Cristian D. GînjMANAGER GENERAL

Echipa FRAMEIT

Echipei Frameit ne plac provocările creative și faptul de a-i inspira pe alții. De asemenea, faptul de a „pune în ramă” atât emoții, idei, proiecte, amintiri și dorințele clienților și colaboratorilor noștrii, ne ajută să progresăm. Iar acest lucru se poate observa în decursul timpului și colaborarea tot mai strânsă cu partenerii actuali cât și deschiderea multor oportunități de colaborare.
Echipa noastră este dinamică, fiind alcătuită din profesioniști în ‘arta digitală’ care de cele mai multe ori lucrează la distanță, și se ocupă de design web, optimizare SEO, promovare în mediul digital, administrarea paginilor create sau chiar și a paginilor deja existente, de asemenea ne ocupăm de mai multe genuri de fotografie, design grafic, consultanță și lista poate continua.
De-a lungul timpului, prin intermediul proiectelor și fiecare dintre provocări am dobândit o vastă experiență în a oferii serviciile cele mai potrivite nevoilor tale. Calitatea rezultatului final nu este opțională, ci obligatorie! Iar pentru asta ne place să ținem pasul cu tehnologia, astfel aparatura noastră este de ultimă generație și de cea mai bună calitate. De asemenea, avem oferte variate și suntem deschiși la noi oportunități și provocări.

Denumirea

Provenind din engleză, denumirea ‘Frameit’ este compusă din cuvintele Frame și it, acestea însemnând „înrămeaza-l” sau „pune-l în ramă”. Acesta este și scopul nostru, să punem în ramă, să evidențiem cât mai bine proiectele și dorințele tale.

Ne pricepem la