All content is ©Frameit. You can fill in the contact form if you want something like this photo for yourself.

Rezervă online

* Te rugăm să completezi câmpurile obligatorii *

FRAMEIT.

DESIGN WEB

ADMINISTRARE WEB

FOTOGRAFIE

DESIGN GRAFIC

CREARE DE CONȚINUT

MANAGER GENERAL

Cristian D. Gînj

„A face lucrurile bine este mai important decât doar a le face.”

Echipei Frameit ne plac provocările creative și faptul de a-i inspira pe alții. De asemenea, faptul de a „pune în ramă” atât emoții, idei, proiecte, amintiri și dorințele clienților și colaboratorilor noștrii, ne ajută să progresăm. Iar acest lucru se poate observa în decursul timpului și colaborarea tot mai strânsă cu partenerii actuali cât și deschiderea multor oportunități de colaborare.

Echipa noastră se ocupă de design web, optimizare SEO, administrarea paginilor create sau chiar și a paginilor deja existente, de asemenea ne ocupăm de mai multe genuri de fotografie, design grafic, consultanță și lista poate continua.

De-a lungul timpului, prin intermediul proiectelor și fiecare dintre provocări am dobândit o vastă experiență în a oferii serviciile cele mai potrivite nevoilor tale. Calitatea rezultatului final nu este o opțională, ci obligatorie! Iar pentru asta ne place să ținem pasul cu tehnologia, astfel aparatura noastră este de ultimă generație și de cea mai bună calitate. De asemenea, avem oferte variate și suntem deschiși la noi oportunități și provocări.

 

Denumirea

Provenind din engleză, denumirea ‘Frameit’ este compusă din cuvintele Frame și it. Acestea înseamnă „înrămeaza-l” sau „pune-l în ramă”. Acesta este și scopul nostru, să punem în ramă, să evidențiem cât mai bine proiectele și dorințele tale.